1. Remington
  2. Remington Blow Dry & Style AS7700.

Remington Blow Dry & Style AS7700.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington Blow Dry & Style AS7700. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington Blow Dry & Style AS7700. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington Blow Dry & Style AS7700.

De Remington Blow Dry & Style AS7700 krulborstel is de perfecte stylingtool voor iedereen die op zoek is naar meer volume en krullen. Met zijn 6 verschillende opzetstukken kun je iedere dag kiezen voor een andere look. De krachtige motor van 1.200 watt zorgt voor een snelle en perfecte styling. Met de twee warmtestanden en de koude stand kun je de temperatuur instellen op jouw haartype. De blaasmond helpt je om je haar snel te drogen voordat je verder gaat met het stylen. Met de platte borstel krijg je glad en stijl haar, de ronde borstels helpen je aan volume, krullen en golvende lokken. Met het root boost opzetstuk krijg je dikker en voller haar bij je haaraanzet. En met de ionische technologie voorkom je statische elektriciteit en krijg je zachte en glanzende lokken. Kortom, met de Remington Blow Dry & Style AS7700 krijg je altijd perfect gestylede en pluisvrije haren.

Pluspunten
  • Met de koude blaasstand kun je je haar fixeren, zodat het langer mooi blijft. De ionische technologie voorkomt statisch en pluizig haar voor een perfect resultaat. Dankzij het 3 meter lange snoer kun je gemakkelijk een paar passen om je heen maken terwijl je je haar styleert.

Minpunten
  • Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rondom.

Veelgestelde vragen over de Remington Blow Dry & Style AS7700.

De voordelen van de Remington Blow Dry & Style AS7700. zijn:

Met de koude blaasstand kun je je haar fixeren, zodat het langer mooi blijft. De ionische technologie voorkomt statisch en pluizig haar voor een perfect resultaat. Dankzij het 3 meter lange snoer kun je gemakkelijk een paar passen om je heen maken terwijl je je haar styleert.

.

De nadelen van de Remington Blow Dry & Style AS7700. zijn:

Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rondom.

.