1. Remington
  2. Remington Ci9532 Pearl Pro Curl.

Remington Ci9532 Pearl Pro Curl.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl.

Met de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl kun je de mooiste krullen in je haar creëren. De krultang heeft een diameter van 32 millimeter en is voorzien van een keramische coating, waardoor je haar extra beschermd wordt. Voor dun haar is de laagste stand van 130°C ideaal, terwijl voor stug en dik haar het beste de warmste stand van 210°C kan worden gekozen. De Remington Ci9532 Pearl Pro Curl heeft een snelle opwarmingstijd, waarmee je direct aan de slag kunt. Om te voorkomen dat de temperatuur ongemerkt verstelt, kun je de toetsen vergrendelen tijdens het krullen. Ook als je de krultang even niet gebruikt, schakelt hij automatisch uit. Dit biedt extra veiligheid. Dankzij deze krultang kun je voor elke gelegenheid een stijlvolle look creëren.

Pluspunten
  • Dankzij de toetsenvergrendeling voorkom je per ongeluk het veranderen van temperatuur tijdens het stijlen. Met een minimale temperatuur van 130°C is deze krultang ideaal om dun en beschadigd haar te krullen. Op het display is precies te zien hoe warm de krultang is.

Minpunten
  • De krulstaaf is met keramisch coating bekleed, voor extra bescherming van het haar is een volledig keramische krulstaaf een betere optie

    .

    Met een diameter van 32 millimeter is deze krultang voornamelijk geschikt voor lang haar dat tot over de schouders valt.

Veelgestelde vragen over de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl.

De voordelen van de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl. zijn:

Dankzij de toetsenvergrendeling voorkom je per ongeluk het veranderen van temperatuur tijdens het stijlen. Met een minimale temperatuur van 130°C is deze krultang ideaal om dun en beschadigd haar te krullen. Op het display is precies te zien hoe warm de krultang is.

.

De nadelen van de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl. zijn:

De krulstaaf is met keramisch coating bekleed, voor extra bescherming van het haar is een volledig keramische krulstaaf een betere optie

.

Met een diameter van 32 millimeter is deze krultang voornamelijk geschikt voor lang haar dat tot over de schouders valt.

.