1. Remington
  2. Remington CI96W1 Silk Curling Wand.

Remington CI96W1 Silk Curling Wand.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington CI96W1 Silk Curling Wand. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington CI96W1 Silk Curling Wand. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington CI96W1 Silk Curling Wand.

"Het unieke aan de Remington CI96W1 Silk Curling Wand is dat deze voorzien is van een keramische coating. Dit zorgt ervoor dat het haar tijdens het krullen minder snel beschadigd raakt. Je haren blijven hierdoor langer mooi en gezond. Met de keramische coating kun je ook meer styling-opties creëren. Of je nu kiest voor grote, middelgrote of kleine krullen, het is allemaal mogelijk met de Remington CI96W1 Silk Curling Wand. Bovendien zijn de krullen die je creëert met deze krultang ook langer houdbaar. Omdat de temperatuur over een brede range kan worden ingesteld, kun je zelf bepalen welke krul je kiest. Of het nu kleine krullen of grote krullen zijn, de Remington CI96W1 Silk Curling Wand helpt je om jouw droomlook te creëren. ".

Pluspunten
  • Dankzij de kegelvorm van de krultang kun je natuurlijke krullen maken, die van groot naar kleiner gaan. Op het display kun je precies zien hoe warm de krultang is. Met de 10 verschillende temperatuurstanden kun je de warmte precies afstemmen op jouw haartype.

Minpunten
  • De krulstaaf is keramisch gecoate, voor extra bescherming van het haar is een volledig keramische krulstaaf een betere optie.

Veelgestelde vragen over de Remington CI96W1 Silk Curling Wand.

De voordelen van de Remington CI96W1 Silk Curling Wand. zijn:

Dankzij de kegelvorm van de krultang kun je natuurlijke krullen maken, die van groot naar kleiner gaan. Op het display kun je precies zien hoe warm de krultang is. Met de 10 verschillende temperatuurstanden kun je de warmte precies afstemmen op jouw haartype.

.

De nadelen van de Remington CI96W1 Silk Curling Wand. zijn:

De krulstaaf is keramisch gecoate, voor extra bescherming van het haar is een volledig keramische krulstaaf een betere optie.

.