1. Remington
  2. Remington Copper Radiance CI5700.

Remington Copper Radiance CI5700.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington Copper Radiance CI5700. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington Copper Radiance CI5700. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington Copper Radiance CI5700.

De Remington Copper Radiance CI5700 is een krultang waarmee je mooie en natuurlijke krullen creëert. De krultang heeft een kegelvormige krulstaaf die is bedekt met koper en een keramische coating. Hierdoor geleidt de warmte gelijkmatig waardoor je haar beschermt blijft. Met de 9 verschillende temperatuurstanden, van 130 tot 210 graden Celsius, bepaal je zelf op welke temperatuur je wilt krullen. Je ontvangt ook een hittebestendige handschoen, waardoor je je haren veilig rond de krultang kunt leggen. Daarnaast is de krultang voorzien van een display waarop je de temperatuur instellingen kunt zien en heeft de tang een toetsvergrendeling zodat de temperatuur niet per ongeluk tijdens het krullen kan veranderen. Na 60 minuten schakelt de krultang automatisch uit. Zo creëer je in een handomdraai prachtige krullen die iedereen zullen verbazen.

Pluspunten
  • Op het scherm kun je zien op welke temperatuur de krultang is ingesteld. Met de 9 verschillende temperatuurniveaus kun je de warmte precies afstemmen op jouw haartype. Dankzij de conische vorm van de krultang creëer je natuurlijke krullen die in grootte afnemen.

Minpunten
  • De krulstaaf is met keramiek bedekt, voor extra bescherming van het haar is een volledig keramisch gemaakte krulstaaf een betere optie.

Veelgestelde vragen over de Remington Copper Radiance CI5700.

De voordelen van de Remington Copper Radiance CI5700. zijn:

Op het scherm kun je zien op welke temperatuur de krultang is ingesteld. Met de 9 verschillende temperatuurniveaus kun je de warmte precies afstemmen op jouw haartype. Dankzij de conische vorm van de krultang creëer je natuurlijke krullen die in grootte afnemen.

.

De nadelen van de Remington Copper Radiance CI5700. zijn:

De krulstaaf is met keramiek bedekt, voor extra bescherming van het haar is een volledig keramisch gemaakte krulstaaf een betere optie.

.