1. Remington
 2. Remington Copper Radiance S5700.

Remington Copper Radiance S5700.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington Copper Radiance S5700. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington Copper Radiance S5700. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington Copper Radiance S5700.

De Remington Copper Radiance S5700 is een stijltang waarmee je je haar glad en glanzend krijgt. De platen zijn gemaakt van keramisch gecoat koper, waardoor de hitte gelijkmatig wordt verdeeld over je haren. Hierdoor bescherm je je haar tegen hittebeschadiging. Je kunt de hitte instellen op 9 verschillende standen, met een maximum van 230 graden Celsius. Als je fijn of beschadigd haar hebt, kun je kiezen voor een lagere temperatuur van 150 graden Celsius. Je leest af welke temperatuur je hebt ingesteld op het display. Bovendien heeft de stijltang een toetsvergrendeling, waardoor de temperatuur niet per ongeluk verandert tijdens het stijlen. Als je vergeet de stijltang uit te schakelen, schakelt deze na 60 minuten automatisch uit. Om je haar te beschermen tegen hittebeschadiging is een goede stijltang van essentieel belang. De Remington Copper Radiance S5700 is zo’n stijltang. De platen zijn gemaakt van keramisch gecoat koper, waardoor de hitte wordt verdeeld over je haren. Je kunt de temperatuur instellen op 9 verschillende standen, met een maximum van 230 graden Celsius. Als je fijn of beschadigd haar hebt, kun je kiezen voor een lagere temperatuur van 150 graden Celsius. Je leest af welke temperatuur je hebt ingesteld op het display. Bovendien heeft de stijltang een toetsvergrendeling en schakelt deze na 60 minuten automatisch uit. Zo heb je zorgeloos mooi en glanzend haar.

Pluspunten
 • Het beschikt over 9 verschillende temperatuurstanden, dus je kunt de warmte precies aanpassen aan jouw haartype

  .

  Met de snelle opwarmtijd van 15 seconden neem je de stijltang snel in gebruik

  .

  Op het display kun je zien op welke temperatuurstand de stijltang ingesteld is.

Minpunten
 • De platen zijn keramisch gecoat om extra bescherming van het haar te garanderen, waardoor volledig keramische platen een veel betere optie zijn.

Veelgestelde vragen over de Remington Copper Radiance S5700.

De voordelen van de Remington Copper Radiance S5700. zijn:

Het beschikt over 9 verschillende temperatuurstanden, dus je kunt de warmte precies aanpassen aan jouw haartype

.

Met de snelle opwarmtijd van 15 seconden neem je de stijltang snel in gebruik

.

Op het display kun je zien op welke temperatuurstand de stijltang ingesteld is.

.

De nadelen van de Remington Copper Radiance S5700. zijn:

De platen zijn keramisch gecoat om extra bescherming van het haar te garanderen, waardoor volledig keramische platen een veel betere optie zijn.

.