1. Remington
  2. Remington Hydraluxe Volumising AS8901.

Remington Hydraluxe Volumising AS8901.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington Hydraluxe Volumising AS8901. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington Hydraluxe Volumising AS8901. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington Hydraluxe Volumising AS8901.

De Remington Hydraluxe Volumising AS8901 is dé perfecte stylingtool voor jouw haar. De speciale ovale vorm zorgt voor extra volume aan de haaraanzet. De keramische coating voorkomt dat jouw haar uitdroogt en beschadigt. Met de ionische technologie geniet je van pluisvrij haar en ga je statisch haar tegen. De krulborstel beschikt over 2 verschillende blaasstanden en 3 temperatuurstanden, waaronder een extra lage temperatuurstand. Met deze stand stijl je jouw haar op een lagere, gezonde temperatuur. Hierdoor blijft jouw haar gezond en kun je de krulborstel ook gebruiken op beschadigd haar. De coolshot-stand zorgt ervoor dat jouw kapsel langere tijd in model blijft. De Remington Hydraluxe Volumising AS8901 is de perfecte stylingtool voor jouw haar. De ovale vorm zorgt voor extra volume, de keramische coating en ionische technologie beschermen jouw haar tegen beschadiging en uitdroging. Ook gebruik je de krulborstel op een lagere, gezonde temperatuur, waardoor je ook beschadigd haar kunt stijlen. Met de coolshot-stand zorg je ervoor dat jouw kapsel langere tijd in model blijft.

Pluspunten
  • De ionische technologie voorkomt statisch of pluizig haar en zorgt voor een mooi resultaat.Met de koude luchtstand fixeer je jouw haar, zodat het langer in model blijft.De keramische coating beschermt je haar tegen beschadigingen door de hitte van de krulborstel.

Minpunten
  • Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rondom.

Veelgestelde vragen over de Remington Hydraluxe Volumising AS8901.

De voordelen van de Remington Hydraluxe Volumising AS8901. zijn:

De ionische technologie voorkomt statisch of pluizig haar en zorgt voor een mooi resultaat.Met de koude luchtstand fixeer je jouw haar, zodat het langer in model blijft.De keramische coating beschermt je haar tegen beschadigingen door de hitte van de krulborstel.

.

De nadelen van de Remington Hydraluxe Volumising AS8901. zijn:

Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rondom.

.