1. Remington
  2. Remington PROluxe Heated Rollers H9100.

Remington PROluxe Heated Rollers H9100.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington PROluxe Heated Rollers H9100. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington PROluxe Heated Rollers H9100. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington PROluxe Heated Rollers H9100.

De Remington PROluxe Heated Rollers H9100 set biedt je een perfecte mix van krullen. Met de rollers en clips kun je je haar in verschillende stijlen stylen. De 8 kleine rollers van 25 millimeter en 12 grote rollers van 32 millimeter geven je de mogelijkheid om de krullen los of strak te maken. De clips zijn gemaakt van een warmtegeleidend materiaal, zodat je zelfs zonder krulspelden perfecte krullen kunt krijgen. Je haar krijgt een gladde, natuurlijke afwerking. De set is eenvoudig in gebruik. Draai de rollers voorzichtig en plaats de clips. De rollers worden binnen 5 minuten warm en je kunt beginnen met stylen. Een handige timer helpt je om te weten wanneer je klaar bent. Met deze set kun je een perfecte krullenbos creëren. Je kunt je haar in verschillende stijlen maken, van een losse krullenbos tot een strakke kapsel. Met de Remington PROluxe Heated Rollers H9100 ben je verzekerd van een perfect kapsel.

Pluspunten
  • Met een opwarmtijd van 90 seconden is deze krulset snel klaar voor gebruik. Krulset met ionische technologie voor pluisvrije krullen. Dankzij de verschillende afmetingen van de rollers creëer je natuurlijke krullen.

Minpunten
  • Met een diameter van 32 millimeter zijn de grote rollers alleen geschikt voor lang haar dat tot over de schouders valt.

Veelgestelde vragen over de Remington PROluxe Heated Rollers H9100.

De voordelen van de Remington PROluxe Heated Rollers H9100. zijn:

Met een opwarmtijd van 90 seconden is deze krulset snel klaar voor gebruik. Krulset met ionische technologie voor pluisvrije krullen. Dankzij de verschillende afmetingen van de rollers creëer je natuurlijke krullen.

.

De nadelen van de Remington PROluxe Heated Rollers H9100. zijn:

Met een diameter van 32 millimeter zijn de grote rollers alleen geschikt voor lang haar dat tot over de schouders valt.

.