1. Remington
  2. Remington PROluxe Midnight Edition 13-25mm Wand.

Remington PROluxe Midnight Edition 13-25mm Wand.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington PROluxe Midnight Edition 13-25mm Wand. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington PROluxe Midnight Edition 13-25mm Wand. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington PROluxe Midnight Edition 13-25mm Wand.

Met de Remington PROluxe Midnight Edition 13-25mm Wand kun je natuurlijke krullen maken van groot naar klein. Het apparaat heeft een conische vorm en heeft 10 verschillende temperatuurstanden tussen 120 en 210 graden Celsius. Dankzij de keramische coating is het risico op beschadigd haar kleiner. Op het display kun je de huidige temperatuurstand zien. Daarnaast heeft de krultang een meedraaiend snoer waardoor je niet in de knoop komt en je je vingers niet verbrandt door de hitte. Bovendien heeft de krultang een hittebestendige handschoen. Met de Remington PROluxe Midnight Edition 13-25mm Wand creëer je gemakkelijk en zonder zorgen krullen die perfect passen bij jouw haar. Of je nu dun of dik haar hebt, je kunt altijd de juiste temperatuur instellen. Met deze krultang creëer je de perfecte beach- en boho-curls die de hele dag goed blijven zitten.

Pluspunten
  • Dankzij de kegelvorm van de krultang kun je natuurlijke krullen maken waarvan de cirkelgrootte van groot naar kleiner gaat. De krultang heeft een keramische coating, waardoor het risico om je haar te beschadigen kleiner is. Met de 10 verschillende temperatuurstanden kun je de hitte precies aanpassen op jouw haartype.

Minpunten
  • De opwarmtijd van deze krultang is relatief lang met 30 seconden.

Veelgestelde vragen over de Remington PROluxe Midnight Edition 13-25mm Wand.

De voordelen van de Remington PROluxe Midnight Edition 13-25mm Wand. zijn:

Dankzij de kegelvorm van de krultang kun je natuurlijke krullen maken waarvan de cirkelgrootte van groot naar kleiner gaat. De krultang heeft een keramische coating, waardoor het risico om je haar te beschadigen kleiner is. Met de 10 verschillende temperatuurstanden kun je de hitte precies aanpassen op jouw haartype.

.

De nadelen van de Remington PROluxe Midnight Edition 13-25mm Wand. zijn:

De opwarmtijd van deze krultang is relatief lang met 30 seconden.

.