1. Remington
  2. Remington S8500 Shine Therapy.

Remington S8500 Shine Therapy.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Remington S8500 Shine Therapy. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Remington S8500 Shine Therapy. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Remington S8500 Shine Therapy.

De Remington S8500 Shine Therapy is de perfecte stijltang voor iedereen! De platen zijn voorzien van een anti-kroezeigheid en anti-statische coating, dit zorgt ervoor dat je haren gezond blijven. De keramische coating zorgt voor een zachtere aanraking bij het stijlen van je haren. De temperatuur is instelbaar van 150°C tot 230°C, afhankelijk van jouw haartype. Ook is de stijltang voorzien van een intelligente shut-off functie, waardoor de stijltang na 60 minuten automatisch uitgaat. Bovendien is de stijltang te vergrendelen, zodat je de temperatuur en platen niet per ongeluk verstelt. Met de Remington S8500 Shine Therapy kun je je haar makkelijk en snel stijlen, waardoor je er altijd verzorgd uitziet!

Pluspunten
  • Dankzij de arganolie en vitamine E in de platen, verzorg je je haar en laat je het extra glanzen

    .

    Met de temperatuurboost kun je de temperatuur tijdelijk verhogen om ook lastige lokken goed stijl te maken.

Minpunten
  • De platen van deze stijltang zijn niet volledig keramisch, dit betekent dat je haar minder goed beschermd is tegen de hitte.

Veelgestelde vragen over de Remington S8500 Shine Therapy.

De voordelen van de Remington S8500 Shine Therapy. zijn:

Dankzij de arganolie en vitamine E in de platen, verzorg je je haar en laat je het extra glanzen

.

Met de temperatuurboost kun je de temperatuur tijdelijk verhogen om ook lastige lokken goed stijl te maken.

.

De nadelen van de Remington S8500 Shine Therapy. zijn:

De platen van deze stijltang zijn niet volledig keramisch, dit betekent dat je haar minder goed beschermd is tegen de hitte.

.