1. Overig
  2. Revlon RVDR5298E.

Revlon RVDR5298E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Revlon RVDR5298E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Revlon RVDR5298E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Revlon RVDR5298E.

Revlon RVDR5298E is de perfecte krulborstel om je haar in model te brengen. Of je nu krullen of een slag wil creëren, met de 4 temperatuurstanden en het opzetstuk voor volume bepaal je precies hoe je haar in model komt. De koude blaasstand zorgt ervoor dat je haar de hele dag in model blijft en met de ionische technologie wordt pluizen verminderd. En wat ook erg handig is, het meedraaiende snoer van 2,5 meter zorgt ervoor dat je je gemakkelijk door je ruimte beweegt. Voor iedereen die elke dag wil starten met een dansje.

Pluspunten
  • Dankzij het 2,5 meter lange snoer kun je gemakkelijk een paar stappen zetten tijdens het stijlen. Met de koude blaasinstelling kun je je haar fixeren, zodat het langer in model blijft. De ionische technologie voorkomt statisch of pluizig haar en zorgt voor een optimaal resultaat.

Minpunten
  • Deze krulborstel leidt minder warmte door je haar dan een krulborstel met keramische coating

    .

    Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rond.

Veelgestelde vragen over de Revlon RVDR5298E.

De voordelen van de Revlon RVDR5298E. zijn:

Dankzij het 2,5 meter lange snoer kun je gemakkelijk een paar stappen zetten tijdens het stijlen. Met de koude blaasinstelling kun je je haar fixeren, zodat het langer in model blijft. De ionische technologie voorkomt statisch of pluizig haar en zorgt voor een optimaal resultaat.

.

De nadelen van de Revlon RVDR5298E. zijn:

Deze krulborstel leidt minder warmte door je haar dan een krulborstel met keramische coating

.

Je moet de borstel zelf in je haar draaien, want hij draait niet automatisch rond.

.