1. Overig
  2. Revlon RVST2204E.

Revlon RVST2204E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Revlon RVST2204E. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Revlon RVST2204E. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Revlon RVST2204E.

Met de Revlon RVST2204E stijl je je haar nog sneller en makkelijker. De dubbele platen met keramische coating zorgen ervoor dat je haar niet beschadigd wordt door hitte. Er zijn 10 verschillende temperatuurstanden beschikbaar, tussen de 140 en 235 graden Celsius, die je kunt regelen met de draaiknop. Het meedraaiende snoer is 2,5 meter lang, zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt tijdens het stijlen. En als je de stijltang vergeet uit te zetten, schakelt hij na 60 minuten automatisch uit. Dus je hebt altijd een veilige stijling. De Revlon RVST2204E is een uitstekende stijltang voor mensen die veel tijd besteden aan hun uiterlijk. De platen glijden soepel door het haar, waardoor je stijlkapsel er perfect uitziet. En dankzij de keramische coating wordt je haar extra beschermd tegen hitte. Met deze stijltang haal je een kwaliteitsproduct in huis, dat jarenlang meegaat.

Pluspunten
  • De stijltang heeft 10 verschillende temperatuurinstellingen, waarmee je de warmte precies kunt aanpassen aan jouw haartype. Dankzij de dubbele platen kun je je haar sneller stijlen dan met een stijltang die maar één plaat heeft. Het uiteinde van de stijltang wordt niet warm, waardoor je het veilig kunt aanraken tijdens het stylen van je haar.

Minpunten
  • Het duurt 30 seconden voordat de stijltang opgewarmd is en klaar is voor gebruik.

Veelgestelde vragen over de Revlon RVST2204E.

De voordelen van de Revlon RVST2204E. zijn:

De stijltang heeft 10 verschillende temperatuurinstellingen, waarmee je de warmte precies kunt aanpassen aan jouw haartype. Dankzij de dubbele platen kun je je haar sneller stijlen dan met een stijltang die maar één plaat heeft. Het uiteinde van de stijltang wordt niet warm, waardoor je het veilig kunt aanraken tijdens het stylen van je haar.

.

De nadelen van de Revlon RVST2204E. zijn:

Het duurt 30 seconden voordat de stijltang opgewarmd is en klaar is voor gebruik.

.