1. Overig
  2. Solis Swiss Perfection Plus Black 3801.

Solis Swiss Perfection Plus Black 3801.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Solis Swiss Perfection Plus Black 3801. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Solis Swiss Perfection Plus Black 3801. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Solis Swiss Perfection Plus Black 3801.

Met de Solis Swiss Perfection Plus Black 3801 droog je jouw haar snel en stil. Het apparaat heeft een krachtig vermogen van 2.300 watt en droogt jouw haren met een snelheid van 110 km/u. Met de geluidsdemper an de achterkant van de föhn droog je stil en hoor je bijna geen geluid. Aan de haardroger zitten twee temperatuur- en twee blaasstanden waarmee je het apparaat helemaal afstelt op jouw behoeften. Met de ionische en keramische technologie blijft je haar beschermd tegen de warmte en wordt het pluisvrij gedroogd. Wil je jouw haar ook in model föhnen? Dan gebruik je de smalle blaasmond. Heb je krullend haar? Dan klik je eenvoudig de diffuser aan op de föhn. Met de Solis Swiss Perfection Plus Black 3801 heb je jouw haar in een handomdraai droog.

Pluspunten
  • Je droogt je haren relatief stil dankzij de meegeleverde geluidsdemper. Dankzij het meedraaiende snoer heb je bewegingsvrijheid tijdens het föhnen. De keramische technologie beschermt je haar tegen schade door de hitte.

Minpunten
  • Je ontvangt geen hardcase etui om de haardroger en alle accessoires op te bergen of mee te nemen op reis.

Veelgestelde vragen over de Solis Swiss Perfection Plus Black 3801.

De voordelen van de Solis Swiss Perfection Plus Black 3801. zijn:

Je droogt je haren relatief stil dankzij de meegeleverde geluidsdemper. Dankzij het meedraaiende snoer heb je bewegingsvrijheid tijdens het föhnen. De keramische technologie beschermt je haar tegen schade door de hitte.

.

De nadelen van de Solis Swiss Perfection Plus Black 3801. zijn:

Je ontvangt geen hardcase etui om de haardroger en alle accessoires op te bergen of mee te nemen op reis.

.