1. Theragun
 2. Therabody Theraface Pro All In One White.

Therabody Theraface Pro All In One White.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Therabody Theraface Pro All In One White. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Therabody Theraface Pro All In One White. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Therabody Theraface Pro All In One White.

De Therabody Theraface Pro All In One is een innovatief apparaat dat je helpt om je huid te verbeteren. Het apparaat heeft 8 verschillende functies om je huid te verzorgen en te masseren. Je kunt kiezen tussen microstroom behandelingen in combinatie met de meegeleverde gel voor het verstevigen van je huid. Of gebruik de led ringen voor het verminderen van rimpels rond de ogen of het verminderen van milde acne. Daarnaast bevat het apparaat 3 kleine opzetstukken voor verschillende soorten percussie massagetherapie. Je kiest hierbij eenvoudig tussen 3 snelheden. Om je te helpen de juiste tijd te houden, geeft het apparaat iedere 15 seconden een pieptoon en na 8 minuten schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Alle accessoires kun je overzichtelijk opbergen in het meegeleverde opbergtasje. Let op: dit apparaat is niet geschikt voor mensen met epilepsie, elektronische implantaten, hartproblemen, ontstekingen of huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis. Lees daarom altijd voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.

Pluspunten
 • Je opladen het apparaat met de meegeleverde stroomkabel, zodat je nooit eindigt met lege batterijen

  .

  Het apparaat is geschikt voor spiermassages, gezichtsreiniging en huidverbeteringen

  .

  Dankzij de verschillende intensiteitsstanden is er altijd een behandeling die bij u past.

Minpunten
 • Het apparaat is niet geschikt voor mensen met bepaalde huidaandoeningen of medische beperkingen, dus lees vooraf de gebruiksaanwijzing om veilig te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Therabody Theraface Pro All In One White.

De voordelen van de Therabody Theraface Pro All In One White. zijn:

Je opladen het apparaat met de meegeleverde stroomkabel, zodat je nooit eindigt met lege batterijen

.

Het apparaat is geschikt voor spiermassages, gezichtsreiniging en huidverbeteringen

.

Dankzij de verschillende intensiteitsstanden is er altijd een behandeling die bij u past.

.

De nadelen van de Therabody Theraface Pro All In One White. zijn:

Het apparaat is niet geschikt voor mensen met bepaalde huidaandoeningen of medische beperkingen, dus lees vooraf de gebruiksaanwijzing om veilig te gebruiken.

.