1. Overig
  2. Tunturi Massage Gun.

Tunturi Massage Gun.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Tunturi Massage Gun. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Tunturi Massage Gun. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Tunturi Massage Gun.

Geniet van de voordelen van een professionele massage met de Tunturi Massage Gun. Deze krachtige massagepen heeft verschillende intensiteitstanden en 4 verwisselbare opzetstukken om je spieren te verwarmen, te ontspannen of spierpijn te verlichten. Je kunt kiezen uit 3 vooraf ingestelde massageprogramma's of je eigen massage samenstellen op het ingebouwde led touchscreen. Met de meegeleverde oplaadkabel heb je 5 tot 11 uur lang plezier van de Tunturi Massage Gun. Het handvat kleurt rood als de batterij bijna leeg is, zodat je nooit zonder massage zit. Als je klaar bent, berg je het apparaat veilig op in de stevige draagkoffer. Geniet van het gemak van de Tunturi Massage Gun en voel je een stuk fit en energiek. De verwisselbare opzetstukken stellen je in staat om je spieren intenser te masseren. De 20 verschillende intensiteiten passen de massage aan op jouw persoonlijke behoeftes. Je kunt zelfs kiezen uit 3 vooraf ingestelde massageprogramma's of je eigen massage samenstellen. Bovendien wordt het apparaat geleverd met een oplaadkabel, waardoor je 5 tot 11 uur lang plezier hebt van de Tunturi Massage Gun. Na gebruik berg je het apparaat veilig op in de stevige draagkoffer. Geniet van de voordelen van een professionele massage met de Tunturi Massage Gun! Geniet van de voordelen van een professionele massage met de Tunturi Massage Gun. Of je nu je spieren wilt opwarmen, ontspannen of spierpijn wilt verlichten, je hebt altijd de juiste massage bij de hand. Met 20 verschillende intensiteitstanden en 4 verwisselbare opzetstukken kun je de massage aanpassen aan jouw persoonlijke behoeftes. Start één van de 3 vooraf ingestelde massageprogramma's of stel je eigen massage samen met het ingebouwde.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde opbergtas kun je het apparaat na gebruik weer veilig opbergen. Er worden 4 verschillende opzetstukken meegeleverd voor verschillende drukpunten op je spieren. Dankzij de 20 verschillende intensiteitsstanden bepaal je zelf hoe sterk de massage is.

Minpunten
  • De massagekop is niet aanpasbaar, waardoor moeilijk te bereiken plekken zoals je rug en schouders minder goed bereikbaar zijn.

Veelgestelde vragen over de Tunturi Massage Gun.

De voordelen van de Tunturi Massage Gun. zijn:

Met de meegeleverde opbergtas kun je het apparaat na gebruik weer veilig opbergen. Er worden 4 verschillende opzetstukken meegeleverd voor verschillende drukpunten op je spieren. Dankzij de 20 verschillende intensiteitsstanden bepaal je zelf hoe sterk de massage is.

.

De nadelen van de Tunturi Massage Gun. zijn:

De massagekop is niet aanpasbaar, waardoor moeilijk te bereiken plekken zoals je rug en schouders minder goed bereikbaar zijn.

.