1. Overig
  2. Zuvi Halo.

Zuvi Halo.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Zuvi Halo. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Zuvi Halo. en het vergelijken met onze andere beauty producten weet jij welke het beste voor jou is om te kopen

Omschrijving van de Zuvi Halo.

Met de Zuvi Halo droog je je haar op een gezondere manier met behulp van warmte, licht en koele lucht. De LightCare technologie verdampt het water op het oppervlak van je haar door middel van licht, waardoor vocht in je haar wordt behouden. Hierdoor blijven je haren glanzend, sterk en zacht. De warmte en de koele lucht beschermen niet alleen je haar tegen oververhitting, maar zorgen ook voor een comfortabele hoofdhuid. Met de 4 verschillende blaasstanden, kies je altijd een stand die bij je past. Wil je je haar fixeren? Kies dan de koude blaasstand. Ook is er een diffuser meegeleverd, waarmee je gemakkelijk je krullen droogt of wat meer volume aan je haar kunt geven. Met de Zuvi Halo geniet je dus van een gezonder haar, dat glanzend, sterk en zacht blijft. De warmte en koele lucht beschermen je haar tegen oververhitting en bieden je een comfortabel gevoel. Met de 4 blaasstanden en de diffuser, is het drogen van je haar eenvoudig én leuk. Kies de stand die bij je past en geniet van een gezond kapsel!

Pluspunten
  • Met een energiebesparend vermogen van 680 watt krijg je hetzelfde droogresultaat als een traditionele föhn. Met 4 verschillende temperatuurstanden stel je de temperatuur precies af op jouw haartype. Met de meegeleverde diffuser droog je krullend haar, of geef je meer volume aan steil haar. Met een energiebesparend vermogen van 680 watt krijg je hetzelfde droogresultaat als een traditionele föhn. Met 4 verschillende temperatuurstanden stel je de temperatuur precies af op jouw haartype. Met de meegeleverde diffuser droog je krullend haar, of geef je meer volume aan steil haar.

Minpunten
  • Deze föhn heeft geen meedraaiend snoer, je hebt dus minder bewegingsvrijheid tijdens het föhnen.

Veelgestelde vragen over de Zuvi Halo.

De voordelen van de Zuvi Halo. zijn:

Met een energiebesparend vermogen van 680 watt krijg je hetzelfde droogresultaat als een traditionele föhn. Met 4 verschillende temperatuurstanden stel je de temperatuur precies af op jouw haartype. Met de meegeleverde diffuser droog je krullend haar, of geef je meer volume aan steil haar. Met een energiebesparend vermogen van 680 watt krijg je hetzelfde droogresultaat als een traditionele föhn. Met 4 verschillende temperatuurstanden stel je de temperatuur precies af op jouw haartype. Met de meegeleverde diffuser droog je krullend haar, of geef je meer volume aan steil haar.

.

De nadelen van de Zuvi Halo. zijn:

Deze föhn heeft geen meedraaiend snoer, je hebt dus minder bewegingsvrijheid tijdens het föhnen.

.